parallax background

Naš početak započeo je u Čakovcu 29. listopada 1999. godine

Povijest vrtića

Od 01.09.2007. godine sjedište DV Žibeki Čakovec je u ulici Vinka Žganca 27, Čakovec. Vrtić je 2017. godine novoadaptiran i dograđeno je potkrovlje za jednu dobnu skupinu. Trenutno u vrtiću imamo 1 jasličku skupinu i 3 vrtićke skupine. Radimo po programu "Korak po korak" verificiranom od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Redovni programi u vrtiću su: vrtić 10 i 6h, jaslice 10h. Kraći programi koje provodimo: engleski jezik i sportska igraonica.

U Općinu Sveti Juraj na Bregu uključujemo se u program rada predškole 2004. godine "Mala škola" koja se održavala općinskim prostorijama u Pleškovcu.


Podružnica Brezje.

01. rujna 2005. godine počinje s radom Dječji vrtić "Žibeki" PO Brezje, na lokaciji Brezje 63, u adaptiranim prostorima stare škole u Brezju. Vrtić je verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta po programu "Vrtić i prirodi". 2016. godine dograđena je još jedna dobna skupina i kuhinja uređena po standardima HACCP-a od strane Općine Sveti Juraj na Bregu na čemu smo veoma zahvalni.

Trenutno u vrtiću Brezje imamo 2 jasličke i 2 vrtićke skupine, smjensku skupinu. Redovni programi u Brezju su: vrtić i jaslice 10h. Kraći program koji se provodi je engleski jezik.

Podružnica Pribislavec.

U Općini Pribislavec djelujemo od 01.07.2004. godine na lokaciji Kaštelska 14.2015. godine vrtić je kompletno adaptiran, uređena je i kuhinja po standardima HACCP-a od strane Općine Pribislavec. Trenutno je u tijeku nadogradnja potkrovlja. Provodi se program "Korak po korak" verificiran od strane Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta.

U vrtiću u Pribislavcu djeluje 1 jaslička i 2 vrtićke skupine. Redovni programi su jaslice 6 i 10h, vrtić 6 i 10h.Projekt "Za obitelj"

Dječji vrtić "Žibeki" Čakovec, PO Pribislavec i PO Brezje, započeo je 04.09.2018. s Projektom "Za obitelj" u suradnji sa Gradom Prelogom, za unapređenje usluga i produljenje radnog vremena i dječjih vrtića s ciljem omogućavanja bolje ravnoteže članova uključenih u programe ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Vrijednost projekta je 11.880.727,74 kn a uključena su pet međimurska vrtića: DV "Fijolica" Prelog, DV "Vesela loptica" Prelog, DV "Kockavica "Sveta Marija", DV "Klinčec" Donja Dubrava i DV "Žibeki" Čakovec. Trajanje projekta je od 04. rujna 2018. do 04. ožujka 2021. godine. Posrednička tijela su: Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalni politiku (PT1), Hrvatski zavod za zapošljavanje (PT2). Projekt je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Tako u ovim vrtićima imamo i smjenski rad.

Galerija slika Žibeki

Pogledajte fotografije naših prostora u Čakovcu, Brezju i Pribislavcu.

hover2hover1

Prehrana u našim vrtićima

Velika pažnja pridodaje se prehrani naših polaznika. Jelovnik možete preuzeti ovdje.

Izrađen je u suradnji sa nutricionistom te prilagođen za djecu. Pazimo da educiramo djecu o hrani te da je ona zdrava ali i zabavna.