PO Žibeki Pribislavec

U Općini Pribislavec djelujemo od 01.07.2004. godine na lokaciji Kaštelska 14.2015. godine vrtić je kompletno adaptiran, uređena je i kuhinja po standardima HACCP-a od strane Općine Pribislavec. Trenutno je u tijeku nadogradnja potkrovlja. Provodi se program “Korak po korak” verificiran od strane Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta.

U vrtiću u Pribislavcu djeluje 1 jaslička i 2 vrtićke skupine. Redovni programi su jaslice 6 i 10h, vrtić 6 i 10h. Kraći program koji se provodi je glazbena igraonica sa glazbeno obrazovanim odgajateljem Nenadom Novak te engleski jezik u suradnji sa Didasko.

Vrtić se nalazi u prostoru od 277m2 te sveukupni prostor od 920čhv. Dječje igralište je potpuno opremljeno raznim igračkama i penjalicama.

Radno vrijeme je od 6:00 do 20:00 sati.

Vrtić zapošljava 7 odgajateljica koje vode 3 skupine i 1 smjensku skupinu. Jasličku skupinu vode odgajateljice Sinja i Gordana. Srednju skupinu vode odgajateljice Nenad i Irena. Stariju skupinu vode odgajateljice Klementina i Andreja. Za smjensku skupinu vodi nam odgajateljica Natalija. Vrtić ima 2 kuharice i 2 čistačice.