PO Žibeki Brezje

01. rujna 2005. godine počinje s radom Dječji vrtić “Žibeki” PO Brezje, na lokaciji Brezje 63, u adaptiranim prostorima stare škole u Brezju. Vrtić je verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta po programu “Vrtić i prirodi”. 2016. godine dograđena je još jedna dobna skupina i kuhinja uređena po standardima HACCP-a od strane Općine Sveti Juraj na Bregu na čemu smo veoma zahvalni.

Vrtić se nalazi u prostoru od 288m2 te sveukupni prostor od 920čhv. Dječje igralište je potpuno opremljeno raznim igračkama i penjalicama.

Trenutno u vrtiću Brezje imamo 2 jasličke i 2 vrtićke skupine, smjensku skupinu. Redovni programi u Brezju su: vrtić i jaslice 10h. Kraći program koji se provodi je engleski jezik u suradnji sa Didasko.

Radno vrijeme je od 6:00 do 20:00 sati.

Vrtić zapošljava 9 odgajateljica koje vode 4 skupine i 1 smjensku skupinu. Mlađu jasličku skupinu vodi odgajateljica Valentina. Stariju jasličku skupinu vode odgajateljice Maja i Petra. Srednju skupinu vode odgajateljice Andrea i Mirjana. Stariju skupinu vode odgajateljice Ivana i Zvjezdana. Za smjensku skupinu vodi nam odgajateljica Natalija. Vrtić ima 2 kuharice i 2 čistačice.